Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Ladies Edition er et konsept for kvinner som ønsker å delta på sosiale treningstreff inne i sykkelsalen og ute på sykkelen. Konseptet passer for kvinner som liker å utfordre seg fysisk og ta steget utenfor komfortsonen. Ladies Edition deltar på sykkelritt, sosiale sykkelturer og sykler i sykkeltøy fra egen kolleksjon.

Pressemeldinger

Pressemeldinger publisert av Ladies Edition eller samarbeidspartnere.

Ladies Edition i Styrkeprøven 2017

Caroline Vamnes

Ladies Edition er et fellesskap for alle nivåer, det betyr at vi ønsker å ha et sykkeltilbud til kvinner i alle aldre, på alle nivåer. I 2015/2016 lette vi etter damene man sa ikke fantes. Heldigvis for Caroline (vår intiativtaker), og for oss, fant vi dem. Vi klarte å finne frem til eliteklassen, veteranklassen, supermosjonistklassen og mosjonistklassen. I dag er vi over 370 damer fra hele Norge, i tillegg til til et par internasjonale deltakere i felleskapet vårt.

Foto: Helge Langen

Foto: Helge Langen

Forsterket og forbedret: Ladies Edition og LE Race Team

I 2017 stiller Ladies Edition med to ulike grupper til start på Styrkeprøven Lillehammer-Oslo.

Det er: Ladies Edition, damene som starter i fellesstart kl. 09.06 som består av ulike nivåer, både organiserte undergrupper i Ladies Editions fellesskap og "ukjente damer". Damene i Ladies Editions undergrupper har trent sammen på fellestreninger både inne og ute gjennom sesongen og har hatt egne ambassadører som har fungert som rollefigurer og motivatorer for deltakerne. 

I Ladies Editions fellesstart som starter kl 09.06, er det 90 påmeldte kvinner per dags dato og vi håper at enda flere ønsker å bli med fra Lillehammer. I 2016 stilte 123 ryttere til start.

Deretter har vi LE Race Team, et lag som ble dannet for å tilfredstille de aller sterkeste kvinnene som ønsker å sykle fra Lillehammer. Det spontane samarbeidet i fellesstarten i 2016 gav mersmak og i år vil 20 kvinner fra ulike sykkel- eller triatlonklubber i Norge ta steget opp og gå for kvinnerekord på distansen. En kvinnerekord på Lillehammer-Oslo, satt av et lag bestående utelukkende av kvinner. Kvinnerekorden i lagkonkurransen er i dag på 5 timer og 9 minutter satt av Eiker CK kvinner i 2016. 

Les mer om Dameduellen i Landeveis nettmagasin.

Ved å dele opp felleskapet i to ulike grupper får vi tilfredstilt alle deltakerne, og vi skaper sykkelglede og mestringsfølelse på tvers av nivå og ambisjoner. 

 

Om Ladies Edition
Ladies Edition er et konsept for kvinner som ønsker å delta på sosiale treningstreff inne i spinningsalen og ute på sykkelen. Konseptet passer for kvinner som liker å utfordre seg fysisk og ta steget utenfor komfortsonen. Konseptet er drevet på frivillig basis og er frittstående og klubbuavhengig. Ladies Edition har kommersielle, veldedige og sportsrelaterte samarbeidspartnere. 

Våre ambassadører
Ambassadører i Ladies Edition i 2017 er Kaisa Lantto, Marit August, Heidi Tovdal, Bente Ljungren fra Team Sykkeljentene og Anne Wold-Hansen. Team Sykkeljentene er en samarbeidspartner til Ladies Edition da formålet med begge intiativene er å motivere kvinner til å sykle. Team Sykkeljentene ble etablert 28. mai 2014 av Bente Ljungren.

For mer info, kontakt Ladies Edition.