Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Ladies Edition er et konsept for kvinner som ønsker å delta på sosiale treningstreff inne i sykkelsalen og ute på sykkelen. Konseptet passer for kvinner som liker å utfordre seg fysisk og ta steget utenfor komfortsonen. Ladies Edition deltar på sykkelritt, sosiale sykkelturer og sykler i sykkeltøy fra egen kolleksjon.

Pressemeldinger

Pressemeldinger publisert av Ladies Edition eller samarbeidspartnere.

En styrkeprøve over all forventning

Caroline Vamnes

Styrkeprøven 2017 er historie og Ladies Edition stilte med til sammen 108 damer til start; hhv. 19 damer i LE Race Team og 89 damer i den originale Ladies Edition-starten. De 108 damene representerte åtte ulike nasjoner i alderen 17-69 år. 

Photo credits: Gran Fondo World Series. Tatt før start på Swix Concept Store, Lillehammer.

Photo credits: Gran Fondo World Series. Tatt før start på Swix Concept Store, Lillehammer.

Over all forventning

Samtlige damer syklet inn til Oslo på imponerende tider mellom fem timer og femten timer (ikke inkl. LE Race Team). De to raskeste kvinnene i Ladies Editions start kl. 09.06 var Izzy Edmundson og Hedda Samsing i klassene K25-29 og K17-19. Hedda Samsing syklet også i 2016 og representerer Eiker CK.

En av gruppene syklet på sekstallet og det var totalt 40 damer i denne gruppen. Mange har kun syklet noen ganger sammen utendørs og at samarbeidet fungerte så godt fra Lillehamemr til Oslo er virkelig imponerende. Det viser at ambassadørene i denne gruppen har vært gode forbilder og at iveren er stor (Marit Augustin, Heidi Tovdal og Kaisa Lantto)

Gratulerer!

Ryttere per tid, hvor tall betyr antall timer:

  • 7 ryttere syklet på femtallet inkl de to raskeste damene
  • 40 ryttere syklet på sekstallet
  • 15 ryttere syklet på syvtallet
  • 10 ryttere syklet på åttetallet
  • 12 ryttere syklet på nitallet eller mer
  • 4 ryttere DNS og DNF

 

Fullstending resultatliste kan lastes ned her.

 

Mange fargerike utfordringer underveis

Styrkeprøven er ikke bare et turritt på landeveien. Det er også en kraftprøve i seg selv; fysisk og mentalt. Flere damer syklet ritt for første gang og det er ikke en selvfølge at ting går smertefritt unna. Når det er sol og varmt, er utfordringen å få i seg nok væske og næring større enn man kan forestille seg. Noen ganger blir man også oppspilt da det er sykkelritt og man egentlig jobber mot klokka. Men i Ladies Edition har vi virkelig noen kraftdamer, eller "styrkedamer". Alle fortjener ros for dagen.

Damene som klokket inn på nitallet og femtentallet fortjener all ros de kan få! Gruppen til Bente Ljungren fra Team Sykkeljentene og Anne Wold-Hansen, begge fra Bærum OCK, hadde som mål å få alle damene i gruppen til Vallhall og Oslo innen 8 timer. Alt så lovende ut. Gode forhold, solskinn, lommene fulle av sjokolade og fulle drikkeflasker. God attitude og masse sykkelglede blant jentene. Men så kom første punktering. Ikke bare en vanlig punktering, men dobbeltpunktering. Det var sykkelkjeder som falt av, satt seg fast, flere punkteringer igjen og igjen, i tillegg til andre merkelige tekniske problemer. Men damene holdt sammen. De hjalp hverandre og tok vare på de som ikke hadde sykkel som fungerte 100%. 

"Vi hadde avtalt å sykle sammen på åtte timer og da ventet vi på alle", sa Bente Ljunggren.
 

Den egentlige vinneren av Styrkeprøven Ladies Edition

Hun var utmattet allerede etter Gjøvik på grunn av for lite væske og næring. Hun satte seg ned og tok over en times pause før hun bestemte seg for at hun skulle sykle videre. Etter mange timer og mange runder med seg selv, fikk hun mental støtte av en av funksjonærene som gav henne støttende ord og litt mat. Etter femten timer kom hun inn til Vallhall. 

Tid er viktig, men ikke så viktig. Det viktigste er gjennomføringsevnen, og den har hun bevist at hun har. Fantastisk imponerende historie!

 

Om Ladies Edition
Ladies Edition er et konsept for kvinner som ønsker å delta på sosiale treningstreff inne i spinningsalen og ute på sykkelen. Konseptet passer for kvinner som liker å utfordre seg fysisk og ta steget utenfor komfortsonen. Konseptet er drevet på frivillig basis og er frittstående og klubbuavhengig. Ladies Edition har kommersielle, veldedige og sportsrelaterte samarbeidspartnere. 

Våre ambassadører
Ambassadører i Ladies Edition i 2017 er Kaisa Lantto, Marit August, Heidi Tovdal, Bente Ljungren fra Team Sykkeljentene og Anne Wold-Hansen. Team Sykkeljentene er en samarbeidspartner til Ladies Edition da formålet med begge intiativene er å motivere kvinner til å sykle. Team Sykkeljentene ble etablert 28. mai 2014 av Bente Ljungren.

For mer info, kontakt Ladies Edition