Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Ladies Edition er et konsept for kvinner som ønsker å delta på sosiale treningstreff inne i sykkelsalen og ute på sykkelen. Konseptet passer for kvinner som liker å utfordre seg fysisk og ta steget utenfor komfortsonen. Ladies Edition deltar på sykkelritt, sosiale sykkelturer og sykler i sykkeltøy fra egen kolleksjon.

Pressemeldinger

Pressemeldinger publisert av Ladies Edition eller samarbeidspartnere.

Sosial tur til Hafjell

Caroline Vamnes

IMG_0555.jpg

Norge er fantastisk fra sykkelsetet. Og har du lyst, kan du virkelig få oppleve Norge på sitt beste, rett utenfor din egen dør. Vi besteg ingen store fjelloverganger eller rullet over grusveiene i Nordmarka, men følelsen var likevel eventyrlig!

Ladies Editions sosiale treningstur til Hafjell handlet om å oppleve sykling sammen med andre damer. Uavhengig av nivå eller ambisjonsnivå, om du hadde syklet mye eller lite, om du kjente noen på turen eller ingen, det spilte ingen stor rolle. Det viktigste var at du var klar for å oppleve sykling sammen med andre.

Ruten var nøye gjennomtenkt, men aldri prøvd ut. Hvorfor ikke forsøke seg på en annen rute enn “den vanlige ruten man tar til Hafjell”. Flere av de norske sykkelklubbene og vennegjengene på Østlandet pleier å sykle fra Kjeller via Romerike og Østre Toten opp til Hafjell. Dette er forøvrig også traséen i motsatt retning som det kjente turrittet Lillehammer-Oslo. Andre velger å sykle via Hamar, som var rittets trasé for noen år siden. Men Ladies Edition liker å oppleve nye veier. Derfor var det ikke overraskende at ruten gikk over Hakadal til Grua og Jaren på Hadeland, til Vestre Toten og Raufoss, Gjøvik, Biri og Jørstadmoen før Hafjell. 

FANTASTISK! Og ja! Dette er noe for alle damer!
— Linda Moen Sjøvik, Hadeland.

Sosialt og unikt

Ladies Edition er et fellesskap. Som alt annet, utvikler også Ladies Edition seg. Det handler mindre om å sykle ritt nå, enn det gjorde første sesongen. Det har alltid handlet om å skape gode minner som man kan reflektere over i ettertid enn å få samlet damer i ulike aldre til å dundre mellom Lillehammer-Oslo på to hjul. For sykling og ikke minst mestring, er mye mer Lillehammer-Oslo.

Lagånd, empati, raushet og handlingsevne er viktige verdier i Ladies Edition. Verdier vi alle skal omfavne og verne om. Den tidvis svakeste, kan vise seg å være den sterkeste når det gjelder.
— Camilla Fjeldheim Hovelsrud, Bærum.

Når Ladies Edition er på turer, samlinger eller andre arrangement, er det alltid lagt inn en sosial del. Dette er like viktig som selve treningen eller sykkelturen. På Hafjell ble vi ønsket velkommen i et chambre separée hvor vi fikk minglet og snakket om hvor fantastisk turen hadde vært. Og er man på tur men en slik damegjeng, hvor flere av dem aldri har syklet sammen før og likevel klarte å få til en så smidig tur, fortjener man selvsagt godteposer og tilhørende bobler. Et glass tørr Prosecco og glitrende godteposer med gaver fra blant annet GORE® WEAR, Landevei og Ladies Edition stod klare til oss da vi hadde velkomst. Etterfulgt av en god middag på Scandic Hafjell var det premieutdeling for ulike kåringer og en liten oppsummering.

Glitrende godteposer til sporty damer med fine gaver fra sponsorer. Foto: Ladies Edition

Glitrende godteposer til sporty damer med fine gaver fra sponsorer. Foto: Ladies Edition

Ved Vestre Toten fikk vi følge av Ingvar som guidet oss til Raufoss. Foto: Caroline Vamnes/Ladies Edition

Ved Vestre Toten fikk vi følge av Ingvar som guidet oss til Raufoss. Foto: Caroline Vamnes/Ladies Edition

Alle damene vel fremme ved Scandic Hafjell. Foto: Henrik Bering/Ladies Edition

Alle damene vel fremme ved Scandic Hafjell. Foto: Henrik Bering/Ladies Edition

Langs Harestuvannet for en pust i bakken. Foto: Irén Westrum

Langs Harestuvannet for en pust i bakken. Foto: Irén Westrum

En strålende og helt spesiell opplevelse sammen med så mange flotte, sterke og ikke minst engasjerte syklende damer. En opplevelse for livet! Hilsen en som egentlig ikke liker å sykle lengre enn tre mil.
— Kjersti Hoel, Hadeland.

Takk for oss, vi sees igjen!

Tusen takk for at vi fikk oppleve Hadeland, Vestre Toten og Gudbrandsdalen som postkort. Solskinn, fjøslukt, Mjøslukt, traktorvei, landevei, riksvei, iskrem, vafler, kaffe, latter, samhold, bratte bakker, lokalfolk og en og annen hissig billist (selv om det var svært få av dem under hele vår tur). Traséen over Østre Toten og Mjøsa var også flott, så vi gleder oss til å komme tilbake igjen neste år uten tekniske stopp. Da kanskje med en og annen ny traséoverraskelse på lur.

Om Ladies Edition

Ladies Edition er et konsept for kvinner som ønsker å delta på sosiale treningstreff inne i spinningsalen og ute på sykkelen. Konseptet passer for kvinner som liker å utfordre seg fysisk og ta steget utenfor komfortsonen. Konseptet er drevet på frivillig basis og er frittstående og klubbuavhengig. Ladies Edition har kommersielle, veldedige og sportsrelaterte samarbeidspartnere.